![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: User Postów: 6 Dołączył: 15-July 10 Użytkownik nr: 231,981 ![]() |
Witam.
Mój problem polega na tym że: Ściągnąłem grę z torrentcity.pl i ona jest w pliku .iso i nie wiem czym to otworzyć nie zgrywając tej gry na płytę... Da się jakoś to otworzyć na dysku i zainstalować? Proszę o szybką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Super Moderator Postów: 370 Dołączył: 12-February 09 Użytkownik nr: 139,508 10969948 ![]() |
Cześć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Więc tak: 1. Ściągasz program o nazwie DAEMON-Tools (link do programu: http://www.dobreprogramy.pl/DAEMON-Tools-L...ows,12708.html) 2. Instalujesz program, 3. po zainstalowaniu programu pojawia Ci się na pasku zadań ikona od programu, klikasz na nią prawym przyciskiem myszy i idziesz do zakładki "NAPĘDY WIRTUALNE" po czym klikasz na zamontuj obraz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) wtedy wybierasz ten plik .iso który ściągnąłeś. I to jest wszystko (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dalej już sobie poradzisz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pozdrawiam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
![]() Newbie ![]() Grupa: User Postów: 6 Dołączył: 15-July 10 Użytkownik nr: 231,981 ![]() |
Dzięki.
Działa bardzo dobrze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Temat do zamknięcia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1st February 2023 - 11:26 PM |