![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Newbie ![]() Grupa: User Postów: 4 Dołączył: 16-November 12 Użytkownik nr: 278,401 ![]() |
Mam w/w film podzielony na dwie części i chciałbym go scalić w jedną całość. Jak to zrobić? W innym filmie lektor jest tak słabo słyszalny, że trzeba bardzo dużego wzmocnienia sygnału. Czy można za pomocą jakiegoś programu to naprawić, a jeśli tak to jak? Z góry dziękuję za pomoc!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grupa: V.I.P Postów: 14 Dołączył: 27-December 08 Użytkownik nr: 125,460 ![]() |
AviSplit to program do dzielenia i łączenia filmów w formacie AVI i DivX. Program działa bardzo szybko i nie powoduje żadnych strat jakości, ani utraty danych (części filmu). Po podzieleniu pliku możemy go równie prosto złączyć, bez żadnych widocznych zmian
virtualdub-a jest tam ciekawa opcja przy video "direct stream copy" co kopiuje bez zadnego kodowania obraz tej samej jakosci, a w audio można podgłosnić można też oddzielić dzwięk od obrazu i pobawić się w innym programie z jego korekcją |
|
|
![]()
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Power User Postów: 49 Dołączył: 14-December 12 Użytkownik nr: 279,436 ![]() |
Blancik34 potwierdzam twoje słowa.
|
|
|
Guest_IndiankaLu_* |
![]()
|
Guests ![]() |
a na czym masz maila?? o2?? bo ze slyszenia wiem ze tam i na pare innym portali nie dochodza maile z kala. ale jak w praktyce jest to nie wiem bo ja sie tym nie interesowalem
_________________ http://nedforspid.ru/ |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1st February 2023 - 11:29 PM |